use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s jemnou hlívou ústřičnou, restovaným česnekem a šalotkou, doplněné bílým vínem a krémovou omáčkou. Tento sytý a aromatický pokrm je podáván s al dente těstovinami, které skvěle propojí všechny chutě.
  • 30 minut
  • Doba přípravy15 minut
  • Servírování2 porce
recipe image Houbové ragú s těstovinami

Ingredience

  • 150 g hlívy ústřičné
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • 10 g Rama 100% rostlinná alternativa
  • 50 ml Rama Crema 31%
  • 15 g Creme Bonjour Gurmánské omáčky rozpuštené ve vývaru nebo ve vodě
  • Suché bílé víno
  • sůl
  • pepř
  • mletý muškátový oříšek
  • 15 g nasekané plocholisté petrželky
  • 150 g semolinových těstovin

      Instrukce

      1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě tak, aby byly al dente. Scedíme je, ale cca 50 ml vody si necháme do omáčky.
      2. Na pánvi rozpustíme Rama Plant Base Butter, přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nakrájenou šalotku. Lehce orestujeme a přidáme hlívu nakrájenou na nudličky. Restujeme, osolíme a opepříme.
      3. Po 3 minutách přilijeme bílé víno a necháme jej odpařit. Přidáme vodu z těstovin, promícháme, zakápneme Flora Plant 31% a přidáme gurmánskou omáčku. Krátce povaříme, přidáme muškátový oříšek a nasekanou petrželku.
      4. Můžeme posypat strouhaným parmazánem.