Hovězí steak s restovanými žampiony a dýňovým pyré s Crème Bonjour Gurmánskou omáčkou z portského vína
Dokonale opečený hovězí steak doplněný restovanými žampiony a jemným dýňovým pyré. Tento sofistikovaný pokrm je zakončen omáčkou z portského vína a Crème Bonjour Gurmánské omáčky, ideální pro slavnostní příležitosti.
- Doba přípravy30 minut

Ingredience
- 300 g hovězího steakového masa
- 50 g malých hnědých žampionů
- 15 g plocholisté petržele
- 5 g citronové šťávy
- 20 g Crème Bonjour Gurmánské omáčky rozmíchané ve vodě nebo vývaru
- 10 g šalotky
- 5 cl portského vína
- 200 g dýně Hokkaido
- sůl
- mletý bílý pepř
- olivový olej
- 50 g másla
- 15 cl smetany na vaření
Instrukce
[Instructions: Add Instructions category]