use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Hovězí steak s restovanými žampiony a dýňovým pyré s Crème Bonjour Gurmánskou omáčkou z portského vína

Dokonale opečený hovězí steak doplněný restovanými žampiony a jemným dýňovým pyré. Tento sofistikovaný pokrm je zakončen omáčkou z portského vína a Crème Bonjour Gurmánské omáčky, ideální pro slavnostní příležitosti.
  • 45 minut
  • Doba přípravy30 minut
recipe image Hovězí steak s restovanými žampiony a dýňovým pyré s Crème Bonjour Gurmánskou omáčkou z portského vína

Ingredience

  • 300 g hovězího steakového masa
  • 50 g malých hnědých žampionů
  • 15 g plocholisté petržele
  • 5 g citronové šťávy
  • 20 g Crème Bonjour Gurmánské omáčky rozmíchané ve vodě nebo vývaru
  • 10 g šalotky
  • 5 cl portského vína
  • 200 g dýně Hokkaido
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • olivový olej
  • 50 g másla
  • 15 cl smetany na vaření

      Instrukce

      [Instructions: Add Instructions category]